Träning & fitness

Kategorier Träning & fitness
Filters
Sortera efter Ö - A
Body & Soul – Rebecca Lundquist
Jag heter Rebecca och är 41 år! Har många år inom sjukvården bakom mig men har sadlat om och arbetar nu med friskvård. Både vår mentala, själsliga och fysiska hälsa. Jag är gruppträningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare, livscoach, wellness- och stresspedagog, massör och coach. Med ett enormt intresse för mötet med människor och att få hjälpa till bättre hälsa!
Livsprojekt – Antonia Axegren
Online-coachning med träning- och kostschema. Utbildad personlig tränare med inrikting; - Styrketräning - Konditionsträning - Fystränare inom fotboll - Klimakteriet
Niclas Ihrén - Svartlöga Yoga
Ashtanga yoga, progressive Ashtanga, Rocket vinyasa, vinyasa yoga. Jag har 12 års yogaerfarenhet och är yogalärare utbildad och certifierad vid Tattvaa Yogashala, Rishikesh, Indien. Jag håller gruppklasser, privata klasser och anordnar yoga och meditationsretreat. Jag är också yogainstruktör på Fitness24Seven, yogastudion Huddinges Hjärta, Samt tidigare på Sats. Jag har varit yogainstruktör bl a på yoga retreat i Costa Rica.
STAAF Coaching
Här erbjuder jag dig Personlig träning och kost-coachning online och 1on1. Jag är fd proffsdansare med mer än 30 års erfarenhet, arbetar även som PT och har varit nominerad 2ggr (22 & 23) till Guldhjärtat i kategorin årets PT. Bland mina kunder finner du bland många andra SVT, TV4, EF, Gladiatorerna, Perrelli Racing, The Place Stockholm.
Wallanger Coaching
Jag heter Marcus Wallanger och har jobbat som personlig tränare & kostrådgivare i snart 13 år och haft omkring 14.000 klienttimmar. Jag hjälpte min första person i gymmet för snart 14 år sen och fick direkt känslan av att det här var något för mig. Jag har coachat tävlande på VM-nivå inom styrkelyft, inom fitnessvärlden med fokus på deras träning och att styra upp en mer gynnsam diet till medelsvensson som vill klara av vardagen bättre, den stressade föräldern och den träningsintresserade studenten. Sen ett par år tillbaka så har jag utbildat och föreläst för såväl andra personliga tränare som sjukvårdspersonal inom träningsfysiologi och hur vi kan tänka för att effektivisera träning & rehab. Min passion, som till slut landade inom smärtproblematik och dysfunktion i kroppen, har tagit mig genom ett 30-tal utbildningar för att fortsätta fördjupa mig. Allt från massage till dry needling och smärtproblematik, löpcoach-utbildning till styrkelyftscoach och maximalt muskelbygge. När jag insåg vikten av en bra kosthållning pluggade jag även till kostrådgivare och avancerad idrottsnutrition med inriktning elitidrottare. Min filosofi har blivit ’Vilken nytta har kroppen av mycket muskler och styrka om den förblir trasig och ohållbar?’ Jag jobbar efter principen att om du tränar för att bli stark och tålig så överförs det till din vardag och ditt liv i stort. Det svåra är att hitta balansen och veta vad som är hållbart och vad som är bra träning.
Carl Staffan Nilsson
Logga ut