I choose happy!

Vi är Jens & Caroline Thor, tillsammans erbjuder vi dig en unik, djuptgående och transformativ coachningupplevelse. Vår bakgrund och kunskap ligger i uråldrig shamanistisk lära och modern västerländsk psykologi. Vårt gemensamma arbete för våra klienter ger en unik upplevelse som de sent glömmer. Vårt arbete utgår från att först hitta och identifiera din kognitiva dissonans (paradox eller inre konflikt), som gör att du känner att du sitter fast...
Visa fler
Tjänster
Coachning
Transformativ Coachning 120 minuter
I första mötet med oss hittar vi dina största hinder i livet. Hinder som beror på kognitiv dissonans, med andra ord inre konflikt. Det gör att du inte kommer framåt i livet och får dig att må dåligt. En enskild coachningsession ger dig insikt i dina stösta hinder och fungerar som en introduktion. Du kan därefter välja om du vill fortsätta arbeta med oss och då erbjuder vi olika coachningpaket som skräddarsys för dig.
Tjänstens varaktighet:60 min
2500 kr
Coachningpaket 4
I detta coachningpaket får du träffa oss 4 tillfällen där vi har mer tid till fördjupning och kan stötta dig i den kritiska fasen där förändringsarbetet börjar. Under dessa sessioner kommer vi djupdyka i ditt undermedvetna och hjälpa dig att identifiera och frigöra mönster och oläkta sår som tynger dig. I takt med förändring jobbar vi med djup läkning. Du får verktyg för att skapa förändring både inom dig och utanför dig, i dina mönster, dina tankar och framför allt för att öppna ditt hjärta. Paketet sträcker sig över 4 månader. I ditt paket ingår support via telefon och sms.
Tjänstens varaktighet:60 min
8000 kr
Self & Body Love - Happy Woman
Caroline guidar genom ett coachningprogram att älska sig själv, sin kropp, alla sina uttryck och att bli fri från alla föreställningar och krav som man sätter på sig själv eller känner från omgivningen. Vi har ett stort fokus på kroppen, då många kvinnor tenderar att rikta sin självkritik och självhat mot detta område. Genom programmet visar jag dig hur du kan identifiera dina begränsade tankar om dig själv samt visar dig praktiska och effektiva vertyg för att bryta dig fri från dessa för att stiga in i ett självförtroende och en självklarhet i dig själv som kvinna med full kärlek för sig själv och sin kropp. Programmet innehåller 4 moduler, med 3 coachningssamtal á 40 min för varje modul, samt en arbetsbok med frågor. Kontakta mig via sms för mer frågor eller för ett introduktionssamtal.
Tjänstens varaktighet:60 min
10000 kr
10:00-18:00
Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör
Frimärksvägen 43
+46 73 841 14 93
Kontakta
caroline.meck@gmail.com
E-post