KranioSakral Osteopati – Camilla Massaro

Kraniosakral terapi är en mycket skön, mjuk, varsam och effektiv form av fysisk terapi som behandlar olika snedheter, låsningar eller begränsningar som orsakar värk, smärta, stress, ångest, oro, sömnsvårigheter i såväl kropp som själ. Namnet kommer av att det kraniosakrala systemet som omfattar skallens alla ben (kranium) och korsbenet (sakrum) samt det som förbinder dessa två poler dvs ett hydrauliskt system inneslutet av hjärn-, ryggmärgshinnorna...
Visa fler
Tjänster
Behandling, individuell
Kraniosakralbehandling/terapi
60 min väldigt skön behandling, som i stort sätt innebär lättberöring. _____________________________________________________________________ Vad är kraniosakral terapi? En helt frisk kropp uttrycker mikrorörelser i sina vävnader. I en kropp som begränsas av ohälsa, begränsas även dessa mikrorörelser. Obalansen kan övergå i ett kroppsligt symtom som t ex kan upplevas som en spänning i muskler, värk, en inflammerad led eller ett belastat matsmältningsorgan. ____________________________________________________________________ En erfaren terapeut är tränad i att med sina händer registrera de olika avvikelser som kan uppstå i vävnadernas rörelsemönster. Terapeuten assisterar så att kroppen återgår till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv. Klienter upplever ofta även en positiv reaktion i form av en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå m.m. efter behandlingen. ___________________________________________________________________ Vad kan behandlas? Vi behandlar de flesta problem som kan uppstå i kropp och psyke, exempel är: Huvudvärk, axel-, nack- och ryggbesvär, ledbesvär och whiplashskador, kronisk smärta och fibromyalgi. Graviditetsbesvär såsom illamående och förlossningssmärta. Koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem. __________________________________________________________________ Klienten är alltid påklädd under behandlingen, som kan användas i förebyggande, behandlande och rehabiliterande syfte.
Tjänstens varaktighet:60 min
985 kr
Behandling, individuellt
Energimedicin & Healning
Distandbehandling 60 min. Där du ligger skönt och ostört på en trygg plats. Behandlingen sker över telefonen där jag leder dig genom behandlingen och du är med hela vägen.
Tjänstens varaktighet:60 min
985 kr
Klassisk Massage
60 min där du kan välja vad jag ska fokusera på: Mjukgörande massage, Triggerpunktsmassage, mer fokus på vissa muskulaturer. Eller endast rygg- och nackmassage, 25 min 685kr
Tjänstens varaktighet:60 min
985 kr
Yogaterapi/-pass
För dig som yoga tidigare! _________________________________________________________________________30 min konsultation kring vad som är dina problem. Du får ett 30/60 min yogapass speciellt framtaget till dig och som hjälper dig med dina problem. Vi har en genomgång, 60min, av passet där jag guidar dig igenom det för upplevelsebaserad inlärning. Du har möjlighet att ställer frågor. _________________________________________________________________________Ett uppföljningsmöte, 60min är möjligt efter ca en mån för 985kr.
Tjänstens varaktighet:60 min
2200 kr
10:00-19:00
Tis, Ons, Tor, Fre
Klockartorpsgatan 30
+46 73 985 67 42
Kontakta
camilla@massaromoments.se
E-post