Holistiska behandlingar

Kategorier Holistiska behandlingar
Filters
Sortera efter Ö - A
Breath of Life – Sebastian Monomosuke Törngren
Mitt namn är Sebastian och jag ger sessioner inom Livscoaching samt behandlingar inom Breathwork/holotropisk andningsterapi, EFT, akupressur, kinesisk medicin & qigong. I dessa sessioner tydliggör vi ditt livssyfte och vad du är här i världen för att göra. När du har detta, bearbetar vi de trauman & mönster - både fysiskt, emotionellt och spirituellt - som står i vägen för dig att uppnå och leva ditt liv fullt ut - för att sedan kunna veckla ut dina vingar på nytt och möjliggöra det som verkade omöjligt. Breath of Life är min verksamhet och långtids-visionen för detta är en skola för naturlig helning, transformation och naturbaserat levnadssätt. Holistisk terapi och coaching genom både uråldriga shamanska traditioner med energiarbete samt modern psykologi, workshops, coaching, initieringsriter för livet.
Energimedicin & Meditation - Nine Sjudin
JULI SPECIAL! 35% RABATT på 90 min Energimedicinbehandling. En viktig del inom personlig utveckling är att vara närvarande, alltför ofta är kroppen på ett ställe och tankarna någon annanstans. Min erfarenhet är att stress, oro och rastlöshet kan minska när vi är närvarande. De flesta av oss förlorar den naturliga närvaro vi föds med och har som barn. Våra tankar tar över istället för att vara närvarande med det vi håller på med för stunden. En bra träning för att nå tillbaka till den naturliga närvaro vi föddes med är att meditera regelbundet. Kroppen kan också behöva lite hjälp, precis som maskiner behöver vår kropp lite service. Jag ger energimedicinbehandlningar som kan hjälpa till att lösa upp energiblockeringar i kroppen. Vi bär ofta på gamla trauman, sorg eller ilska som kan ge fysiska problem och smärta som många försöker döva med smärtstillande, men för att få mer långvarig smärtlindring behöver de ”lösas upp” från själva blockeringen. Välkommen till mig om du vill ha hjälp att varva ner lite och utveckla din naturliga närvaro. Jag håller både individuella och gruppmeditationer, har mediterat i dryga trettio år och delat med mig av mina tekniker i ca 20 år. Energimedicinbehandlingar är individuella och där arbetar vi tillsammans för att komma åt det som ska bort från ditt system.
video
Levohela Biofeedback och Hälsocoachning
Levohela - Hjälper dig till ett hälsosammare liv! Många människor upplever idag konstant stress, något som våra kroppar inte var skapta för. Under harmoniska förhållanden och förutsättningar kan kroppens egna fantastiska, naturligt inneboende förmåga till helande göra sitt jobb. Men i dagens samhälle behöver många av oss hjälp och även våra djur. Vi kan förebygga obalanser och onödiga trauman orsakade av olika former av stress, genom att påminna kroppen om dess inneboende balans. Det omfattar även kunskap om en helande livsstil, fysiskt, mentalt och psykiskt. Jag heter Annika Andersen Laggoune och driver företaget Levohela som erbjuder hälsotjänster till individer och företag som ett verktyg för ökat välmående och balans. Hälsotjänsterna omfattar både frekvensterapi och coachning och ger dig verktyg för att stärka och förbättra din hälsa. Mitt intresse för hälsa har följt mig under en stor del av mitt liv och jag har studerat bl a akupressurmassage, reiki, ljud-healing, hälso-/kost coachning, mental träning, meditation och frekvensterapi. Det är min djupaste vision att hjälpa människor och djur att återfinna den balans, kunskap om egenvård och hälsa som är vårt naturliga tillstånd, så att fler av oss kan skapa liv av välmående, glädje och överflöd! Vi är trots allt medskapare av den verklighet vi lever i! Låt oss tillsammans skapa en bättre värld för oss alla! Lär dig hjälpa dig själv till ett liv av hälsa och välmående! Varmt välkommen att besöka min hemsida; levohela.se, för mer information om de tjänster jag erbjuder och även en blogg där jag lägger upp intressanta artiklar och reflektioner. Har du frågor kan du där också kontakta mig för en 15 minuters fri konsultation. Lev väl och Hela ditt liv! Annika Andersen Laggoune Frekvensterapeut och hälsocoach Grundare Levohela
Mariposa Mind - Fly deeper into you
Livet är i ständig förändring och rörelse. Vardagen fylls med jobb, familj, planering och att finnas där för andra. Mitt i allt detta är det inte ovanligt att vi prioriterar bort oss själva. Ofta kan kroppen ge uttryck för en obalans genom exempelvis utmattning, värk, stelhet, yrsel, eller andra åkommor. Hos mig skapar vi en trygg och kreativ stund för att nyfiket kliva in i djupare kontakt med dig själv. Vi utforskar din längtan och riktning till vem du vill vara och vad som är viktigt och värdefullt för just dig. Genom olika metoder bjuder jag in dig att komma i kontakt med din kropp, dina känslor, sensualitet, njutning och kraft. Vi jobbar tillsammans genom kroppens olika lager av spänningar, samt de föreställningar om dig själv som blockerar tillgången till ditt energiflöde. Vi kommer röra oss mellan självreflekterande samtal, rörelse, meditation, andningsövningar och avslappning. Det här är en stund för att möta dig själv i närvaro och acceptans. Du kommer få med dig tekniker att kunna vägleda dig själv och komma i kontakt med din inre kraft och dina egna resurser för ett långsiktigt välmående. Jag ser fram emot att träffa dig!
ML Wellness and health-massage
Jag som hälsocoach vill hjälpa andra till bättre hälsa och ett sundare liv. Som samtalscoach kommer inte jag med lösningar - utan ni får själva beskriva nuläget, identifiera hinder, tänka på möjligheter och en väg framåt. Ett av mina arbetsverktyg är MI – motivational interview (motiverande samtal) Du kan vända dig till mig om du behöver hjälp med:  Stress  Levnadsförhållanden  Negativa tankemönster  Lära dig om kost  Upplevt dödsfall i familjen  Om du har blivit utsatt för: - våld i nära relationer - mobbing Söker du en djupare, mer effektiv massage har du hittat rätt. Här får du behandlingar som lättar upp spända, ömma muskler. Massagen går även på djupet och behandlar akuta skador, långvariga problem och kroniska mjukdelsskador. Alla människor mår bra av en ordentlig genomkörare ibland och även om man inte har några stora problem är det alltid bra att gå i förebyggande syfte. Har även en behandling (access bars) som lämpar sig vid trauma och ptsd. I behandlingen så trycker jag på 32 akupressurpunkter på huvudet. Det är också en energimassage, så även om du inte är mottaglig för behandlingen så kommer du uppleva det som en skön huvudmassage. Coachning, motiverande samtal eller massage ska inte vara en fråga om LYX, därför erbjuder jag behandlingar och samtal både online och här hos mig från 425kr. Jag är utbildad: * Behandlingsassistent med inriktning på MI(motivational interwiev/motiverande samtal) * Alkohol och drogförebyggande åtgärder för ungdomar * Basmedicin 200hp * Certifierad hälsocoach/samtalscoach *Finsk massage: - djupgåendemassör - triggerpunktsmassage - certifierad Acess Bars Practioner(terapeut) Min massage är en blandning av dessa stilar. Citat från en kund: "Marilouise är en kompetent och härlig massör. Finsk massage var positivt överraskande som jag definitivt kommer att fortsätta kontinuerligt hos henne med. Upplever hennes prissättning som mycket skälig och man får mycket för pengarna. Hon har en förmåga att hitta problemområden och behandla dessa på ett effektivt och djupgående sätt. Jag uppskattar även hennes motiverande samtal. En mycket bra upplevelse!Kan varmt rekommendera Marilouise.” Tidsbokning sker via mail, sms eller telefon: 070-2015051 wellnessandhealth.info2@gmail.com
Carl Staffan Nilsson
Logga ut